پنج شنبه ١٤ اسفند ١٣٩٩ -

تاریخ آخرین بروز رسانی:1398/07/06
صفحه اصلي > آرشیو اخبار

برگزاری چهارصد و هجدهمین کمیته اجرایی شورای پژوهش در معاونت تحقیقات و فن آوری
چهارصد و هجدهمین جلسه کمیته اجرایی شورای پژوهشی معاونت تحقیقات و فن¬آوری دانشگاه در تاریخ 99/11/07ساعت 10:30 صبح در محل مدیریت پژوهشی با حضور اعضای کمیته اجرایی تشکیل شد.
 ١٣٩٩/١١/٢٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری چهارصد و هفدهمین کمیته اجرایی شورای پژوهش در معاونت تحقیقات و فن آوری
چهارصد و هفدهمین جلسه کمیته اجرایی شورای پژوهشی معاونت تحقیقات و فن¬آوری دانشگاه در تاریخ 99/10/07 ساعت 10:30 صبح بصورت آنلاین مدیریت پژوهشی با حضور اعضای کمیته اجرایی تشکیل شد.
 ١٣٩٩/١١/١٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
معاونت تحقیقات و فن آوری
توفیق پژوهشگران و فناوران دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در بیست و ششمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی
در این دوره از جشنوراه رازی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی موفق به کسب چهار جایزه در بخش های حقیقی و حقوقی شد.
 ١٣٩٩/١٠/٢٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
خدمات شبکه مطالعات مرور نظام مند و فراتحلیل دانشگاه در دوره کرونا
گزارش عملکرد شبکه مطالعات مرور نظام مند و فراتحلیل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دوران کرونا
 ١٣٩٩/١٠/١٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
معرفی برترین های جشنواره ابوریحان
دکتر زرقی: تولیدات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مسیر کیفیت گام بر می دارد
 ١٣٩٩/١٠/٠٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
معاونت تحقیقات و فن آوری
تاکید معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت بر ضرورت شکل گیری فرهنگ کارآفرینی در دانشگاهها
سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به این که تبدیل شدن دانشگاهها به دانشگاههای فناورو نسل سوم یکی از مهمترین اولویت های رشد و توسعه است، تاکیدکرد: باید فرهنگ کارآفرینی در دانشگاههای سراسر کشور شکل بگیرد.
 ١٣٩٩/١٠/٠٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
اسامی پذیرفته شدگان آزمون دوره دکتری تخصصی پژوهش سال 1399
پذیرفته شدگان گرامی جهت ثبت نام تاریخ اول بهمن 1399 با در دست داشتن مدارک زیر به مدیریت دکترای تخصصی پژوهش واقع در ولنجک، بلوار دانشجو، خ اعرابی، ساختمان شماره 2 ستاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، طبقه پنجم مراجعه نمایند.
 ١٣٩٩/٠٩/٢٢ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.